Köpvillkor och hantering av personuppgifter

Om du har frågor om #vaxholmsupporter eller din beställning, skriv till oss på vaxholmsupporter@destinationvaxholm.com. Vi jobbar hårt för att stötta företagen, så det kan ta ett par dagar för oss att svara.

Köpvillkor

1. Säljare

Presentkorten säljs av Upplevelser Andrén AB, 556899-1409, Gesundaplan 59 BV, 167 43 Bromma.

2. Leverans med brev

Vi skickar alla beställningar före 15.00 alla vardagar med Posten. Presentkortet ryms i alla brevlådor/brevinkast.

3. Öppet köp och Ångerrätt

Du har 14 dagars öppet köp och ångerrätt från varans orderdatum. Konsumentverkets ångerblankett (PDF).

4. Återbetalning

Vid utnyttjande av ångerrätt och öppet köp enligt punkt 2 har köparen rätt till full återbetalning av varan vid retur av den fullständiga presentkortet i nyskick, med utskrivet kvitto bifogat i returen. Rätten till återbetalning kan ej överlåtas till någon annan.

Hela beloppet för återbetalningen betalas tillbaka till köparen med samma betalsätt som för köpet, inom 30 dagar från det att den returnerade presentkortet har mottagits av Stöttarestaurangen.se. Köparen ansvarar för att presentkortet skickas på ett säkert sätt.

5. Avbokning

Vi förmedlar upplevelser till tredje part. När du använder ditt presentkort är det företagets av- och ombokningsvillkor som gäller.

#vaxholmsupporter

Hantering av personuppgifter

1. Personuppgifter

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver närmare vilken slags information vi samlar in och hur den används.

Upplevelser Andrén AB, 556899-1409, Gesundaplan 59 BV, 167 43 Bromma är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

2. Hantering och användning av personuppgifter

Upplevelse.com vidtar de legala och tekniska säkerhetsåtgärder som krävs för att se till att dina personuppgifter inte manipuleras, går förlorade, förstörs eller att obehöriga får tillgång till dem. Våra säkerhetsrutiner uppdateras i takt med att tekniken utvecklas och förbättras.

Era personuppgifter hanteras med modern informationsteknik och används för att fullgöra kundrelationen (leverans, kundservice) och för marknadsföring.

2.1 Beställning

Följande personuppgifter lagras vid en order: Namn, adress, e-post, telefonnummer, födelsedag, kön samt ip-adress. Vi sparar följande information för att kunna hantera din beställning och kunna vara behjälplig vid frågor.

2.2 Information som samlas in automatiskt

Vid användning av webbplatsen (upplevelse.com) samlar vi automatiskt in allmän information om ditt besök. Denna information är inte av personlig natur utan innehåller exempelvis vilken sorts webbläsare eller operativsystem du använder.

2.5 Personuppgiftsbiträdande

Dina uppgifter ges INTE vidare till någon annan som inte är personuppgiftsbiträdande. Exempel på underleverantörer som är personuppgiftsbiträdande:

  • Kundtjänst, som behöver uppgifter för att kunna kommunicera med dig via e-post eller telefon.
  • Distributör som postar ut ordern till dig.
  • Betalningslösningen Svea Ekonomi, för att kunna hantera fakturor och in- och utbetalningar.
  • Biträdande som tillhandahåller marknadsaktiviteter.
  • Polismyndigheten, om det blir så att det uppstått bedrägerier eller andra frågor där det är nödvändigt att uppgifterna skickas till polisen.

3. Hur vi skyddar dina personuppgifter

För att skydda dina personuppgifter har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder, vi utför regelbundna säkerhetsrevisioner, fokus ligger på säkerhet i vårt IT-system och tillgången till era personuppgifter är begränsad till relevant personal.

Vi lagrar ingen känslig information såsom betal- eller kreditkortsnummer, köpen hanteras av Svea Ekonomi Checkout som följer de s k Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). Känslig data överförs krypterat via SSL (Secure Socket Layer).

4. Hur länge vi lagrar dina uppgifter

Vi bevarar dina uppgifter upp till 12 månader efter att din beställning är levererad.

5. Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Enligt dataskyddslagen (GDPR) har ni som kund rätt att utan kostnad begära ett registerutdrag från oss. Ni kan därefter be oss rätta felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter. Du kan även närsomhelst avsluta din prenumeration och be att alla dina personuppgifter tas bort.

Skicka en skriftlig, undertecknad, begäran till:
Upplevelser Andrén AB
Gesundaplan 59 BV
167 43 Bromma

För att skydda våra kunders integritet skickar vi enbart ert registerutdrag till er folkbokföringsadress.

6. Ändringar av integritetspolicy

Upplevelse.com förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy.